Anya csak egy van. Filmplakátok a közeljövőből.
2017. szeptember 20. írta: laposhal

Anya csak egy van. Filmplakátok a közeljövőből.

mother_ver3.jpg

Ahogy repedezik a máz, már lehet érezni, hogy baj lesz. Már az előző plakátoknál is lehetett gondolni, hogy nem egy Kisvakond matiné lesz. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit vállal majd be a forgalmazó, mert ezt biztos nem.

mother.jpg

Úgy várom már ezt a filmet, mint a messiást, de ahogy szegény Harrison Fordra nézek kezdek egy kicsit félni.

blade_runner_twenty_forty_nine_ver11.jpg

Oké, hogy a film és a környezet lényege az örökös eső, de ez a póló nem vizes. És valahogy a test és a fej nem tartozik össze.Értem én, hogy nehéz takarítani egy akkora házat egyedül 30 évig, de ennek miért kell látszania a plakáton is? Félek egy kicsit.

jigsaw_ver9.jpg

Itt lehet is majd, ha csak fele olyan jó a film mint  ez a plakát, de ezzel a plakáttal sem fogunk találkozni. Pedig egy-két ujjamat oda adnám érte a Fűrészes Mandrónak. 

Most két olyan plakát, ami csak érdek nélkül tetszik, mert nem valószínű, hogy a filmekhez valaha szerencsék lenne. De bármi lehet még. A plakátokat egy Alter Adv nevű olasz grafikai cég/csoport miazmás készítette. Kafák.

lievito_madre.jpg

Ez a kedvencem, de a csecsemős is nagyon jó, ahogy tartja a gyerkőcöt, a mozdulatlanság nagyon szép.

una_famiglia.jpg

 

Ez a kis MaFLa most volt Miskolcon a Cinefesten, ha jól tudom. nem sok jót remélek az úriembernek. Vigyázni kell nőkkel, ha ilyen közel van egy barkácsáruház, meg egy  party kellék nagykereskedés, mert mindenre képesek.

mfa.jpg

Milyen lenne már ha a világ összes üzemanyag-szállító tartálykocsija egyedi festés kapna, ŐrületPierre, őrület.

visages_villages.jpg

 

Agnés Varda új dokumentum filmje, közösen rendezte azzal a palival aki mögötte halad a zebrán. A neve JR dokumentumfilmes, jó arc lehet, mert az első szavára Robert de Niro hónapokig járkált a totál behavazott Ellis szigeten, pedig már akkor is 72 éves volt. Ilyen marhaságot már nem a pénzért csinál az ember szerintem.

mv5bmwjjmta1mtutmte2zc00ytbhlwfjyjctzdnlztq5nzhjntfhxkeyxkfqcgdeqxvyndkzntm2odg_v1_sy1000_sx750_al.jpg

  Ami most jön, az csak egyszerűen szép, ha valaki tudja nézze majd meg, és írjon hogy érdemes volt. Érdemes a plakát készítőjének a nevét megjegyezni, Jensen Adam Lee. Hátha egyszer kell egy grafikus Kanadában, prompt.

there_is_a_house_here.jpg

 

Tudom elcsépelt, de nekem akkor is tetszik. Van benne valami pribék báj. Nincsenek benne nagy nevek, lehet hogy pont ez lesz benne a jó, de nem hiszem, hogy hozzánk elérne. Londonban október 13-án mutatják be.

double_date_xlg.jpg

 

Most csalók, mert ezek nem mozifilm plakátok, de nekem akkor s beférnek ide, vagy mert szépek vagy mert csak.

star_trek_discovery_ver3.jpg

Na ugye, hogy ugye. Ma kezd a sorozat az USA-ban, ha jól láttam. James Dimmock volt a fotós, és bpg  a többi.

neo_yokio.jpg

 Ez is friss animációs sorozat plakátja. Olyan apró nevekkel mint: Jude Law, Susan Sarandon, Steve Buscemi. 

bleeding_steel_ver4_xxlg.jpg

Az biztos, hogy az a fényes szar nagyon kell az űrhajóhoz, mert Jackie barátunkat megeszi érte a penész. Ez abból is látszik, hogy rettenetesen alulöltözötten vetette utána magát. Mit sem törődve azzal, hogy egész Sydney láthatja majd bukósisak nélkül.

wonder_wheel.jpg

Nagyon remélem ez nem lesz azonos súlycsoportban az előző, megafilmmel. Az új Woody  Allen film, szám szerint az 55. a sorban ha jól láttam. Furcsa nevek, pontosabban, a nevek nem furcsák csak nem gondoltam volna, hogy Justin Timberlaket fogom egyszer látni egy új Allen filmben. Komoly előre lépés a Maci Laci után, ugye kis BuBu.

     

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://plakatfiu.blog.hu/api/trackback/id/tr6112879216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása