Günther, Jedi, Gotti. Plakát-válogatás.
2017. október 12. írta: laposhal

Günther, Jedi, Gotti. Plakát-válogatás.

Még várni kell, de már csak két hónapot. Seperc alatt letelik, vannak szerintem aki ébren is eltöltenék, ha egy kicsivel előbb láthatnák. Végre valami normálisabb plakát, sőt egyszerre kettő is.

star_wars_the_last_jedi_ver9_xxlg.jpg

Mondjuk egy pár szereplő, még talán lemaradt róla, de ezt csak a közeli hozzátartózók veszik majd észre. És Mark Hamill arcszőrzete is megfelelően tanulmányozható. 

star_wars_the_last_jedi_ver10.jpg

Ez a másik darab az IMAX plakát Dan Mumford munkája. Ő már az előző részhez is csinált plakátokat. Szerintem a gyűjtők zabrálni fogják majd.

force_awakens_imax_wallpaper_by_dan_mumford_by_valmont1702-d9n64j5.jpg

Imádom, ha valaki nem veszi teljese komolyan magát. Arnie jó úton halad, nem tudom milyen lesz, de remélem sikerül végre egy olyan filmet csinálnia amire szívesen emlékszik majd vissza mindenki. 

killing_gunther.jpg  

Paul Shipper nem bízott semmit a véletlenre, kellően kitekerte barátunk tartását. Robbanás, fegyverek, ketyeg az óra, talán jövő héten berobban a mozikba.

isle_of_dogs_ver2.jpg  

Na erre még egy kicsit várni kell, de már most nagy hepp van körülötte. Wes Anderson megint meggyőzte az összes haverját, hogy álljon be különböző gyurmafigurák mögé hangnak. Elég illusztris névsor van a plakáton, és egy meglepetés is, Yoko Ono. 

all_i_see_is_you.jpg

 Nem nagyon lehet mást mondani, ez egyszerűen szép darab. Marc Foster ( Z világháború, A Quantum csendje) új filmjének a plakátja. Nem hiszem, hogy lesz a filmhez szerencsénk, de nagyon odarakták ezt. Ha fele ilyen jó a film, már nyert ügyük van. 

marshall.jpg

 

Én nagyon szeretem ezeket a faék egyszerűségű plakátokat. Most erre jön pár példa. A Marshall fotóját Brian Bowen Smith exponálta. 

neon_spectrum.jpg

 Egy nagyon kafa darab Ausztráliából, kompletten fogalmam sincs semmiről, de nagyon tetszik.  

gotti.jpg

Olyan jó lenne ha Travolta barátunk vissza térne a színészek térfelére. Volt már ilyen, nagyon kíváncsi leszek sikerül neki. Nehéz falat ez.

dapres_une_histoire_vraie.jpg

Roman Polasnki új filmje is most jön, de megint van valami botrány az öreg körül. A plakát egy Le Cerle Noir nevű francia cég munkája. Zsír.

you_were_never_really_here.jpg

A fiuk a bányában dolgoznak egy gyönyörű napon. Ez is lehetne a címe, nekem olyan rajta Phoenix, mint egy szomorú törpe. Piros a lelkem, és van rajta minimum négy vagy öt fajta betűtípus mindenhová elszórva. 

seventy_eight_fifty_two_ver2.jpg

Ebből azért kevés embernek ugrik be egyből. Persze vannak nagy mágusok, akiknek  mutattam, és jól tippeltek rá.

seventy_eight_fifty_two.jpg 

Egy remek dokumentumfilm arról, hogyan próbálták befolyásolni Hitchcock-ot a fürdőszoba kiegészítő cégek. Amiről a fajansz mesélni tudna, lesz a magyar címe majd. 

ammore_e_malavita.jpg 

Hogy ne mindig csak a fősodort nyomjuk. Remek olasz plakát Federico Mauro munkája, most volt a bemutató nem régen.

babysitter.jpg

Ez valami horror lesz, ez is holnap debütál, ha jól láttam, még mindig nagyon megy a késes i betű. Persze péntek 13. Sting koncert is lesz.

stranger_things_ver25.jpg

Erre is várni kell még. Ki a tökömnek kelletek a tökeim? 

philip_k_dicks_electric_dreams.jpg

Ezt valahogy majd meg kell szerezni, az előzetesét látva többen nagyon komolyan belefogtak ebbe a sorozatba. Remélem nagyon jó lesz. 

blade_runner_twenty_forty_nine_ver27.jpg

Nem tökéletes, de még mindig ez a legjobb amit eddig láttam. Végre kapott a film egy normális plakátot. Csak még azt nem tudom, hogyan szerzem meg ezt Kínából. Apropó, nem jár valaki mostanában arra? 

A bejegyzés trackback címe:

https://plakatfiu.blog.hu/api/trackback/id/tr4512958215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása