NÉGYNEGYED
2020. november 02. írta: laposhal

NÉGYNEGYED

A  Múzeum antikvárium és Plakátfiú közös zenés, plakátolós rendezvénye a Próféta Galériában 2020. november 20., péntek, 19:00

Budapest 1111. Szent Gellért tér 3.

https://www.facebook.com/events/804834683597220/

 

event_cover.jpg

 

Minden árverésünkön kiemelt szerepet kaptak a koncertek, zenés filmek és zenei rendezvények plakátjai és ezen az aukción is számos remek darabot kínálunk a rajongóknak és a gyűjtőknek. Induljon hát a Banzáj, a magyar szintipop koronázatlan királyfiaival, akik a KEK-en tartották első önálló koncertjüket 89-nyarán. Pár év után Ákos banzáj helyett belecsapott a lecsóba.

 

falrafel_4_137.jpg

 

Eredeti módon a nagy példakép, a Depeche Mode angyali turnéragasza is kalapács alá kerül.

 

falrafel_4_138.jpg

 

Pöröly és husáng is volt az olajos hordók mellett a Vágtázó Halottkémek koncertjein, hogy felszabadítsunk magunkból minden energiát. A hirdetmény grafikai megoldása a legerősebbek egyike, ami az alterműfajban falra került.

 

img_0921_1.jpg

 

A magyar dark zene kultikus csapatának, a Fuck off System Almássy téri koncertjének feszültségét Szkárosi ’Konnektor’ Bandi társulata zárta rövidre.

 

falrafel_4_103.jpg

 

 

A Pecsa punk arzenálján felvonult a teljes hazai tarajos kollekció, ezen az estén kötelező volt a zajártalom. Persze a Cséb 80-as biztosítás mellé ingyen füldugó is járt. E műfajban mellé tehetjük a Punktérítő című film plakátját is.

 

falrafel_4_145.jpg

 

A végére bepöfög a Trabant, akik Xantus János filmjében a szöszi eszkimó asszony talpa alá húzzák a szomorkás, ám szívmelengető pesti sanzonokat.

falrafel_4_101.jpg

 

A Piroska csárda diszkóbárját a nyolcvanas évekből csak 18 éven felülieknek - bokáig Éva vermutban - engedélyezzük megtekinteni.

falrafel_4_99.jpg

Itt mindent megtalálhattok az árverésről.

https://falrafel.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://plakatfiu.blog.hu/api/trackback/id/tr5116270390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása