Neil Diamond turmixgépe.
2018. október 25. írta: laposhal

Neil Diamond turmixgépe.

Butitájm, butitájm! - Ford Fairlane kalandjai

fordf.jpg

Falra fel! plakátaukció

 

„− Ezt kapjátok ki! Eszem-f@szom megáll! Rock-sztárok. Megőrülök ezektől a rock-sztároktól. Nem fizetnek, csak adakoznak. Hogy fizessem be az adómat víz alatt működő CD lemezjátszókból és dedikált dobverőkből? Nekem készpénz kell. Kp, dohány, volt elnökök képei, Michael Jackson, Gerald Ford.”

fodrasz.jpg

"− Na, nézd, ne haragudj, hogy kisikáltattam veled a wc-t meg a kádat, de lásd be, az ágyban én dolgoztam!”

Ilyen és ehhez hasonló trágár, szexista és bunkó beszólásoktól hemzseg a Rock’n Roll detektív, azaz Ford Fairlane kalandjai. Nagykanállal kajálta ezt a sódert a magyar, ugyanis az egész világon óriási bukta volt a film, csak nálunk nem. Persze ezt nem az anyanyelvünk szépségeiért rajongóknak köszönhetjük, hanem a címszereplőnek, Nagy Feró (Beatrice, nemzet csótánya, zsűritag, stb.) reszelős fahangján nyomott dumájának, a szövegírónak és a szinkronrendezőnek.

ims-scan-ind-00846188-f-1000x1000.jpg

A sztori szóra sem érdemes: egy elmebeteg gyilkos (Robert Englund), egy ostoba liba, a sóvárgó titkárnő, néhány majom popsztár, valamint a nyominger rendőr, aki viszont popsztárnak képzeli magát „csupaszpisztolyos” magasságokba emelte a filmet.

ims-scan-ind-00846186-f-1000x1000.jpg

Andrew Dice Clay fenékig tolt sérója, ex Elvisné, azaz Priscilla Presley picsogása és Ed O’Neill (albundy) töketlenkedése mégis máig emlékezetes maradt. Kult, negatív előjellel!

 

A film plakátja licitálható lesz a november 9. plakátaukción a KÉK-ben. Klikk a részletekért!

img_0942.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://plakatfiu.blog.hu/api/trackback/id/tr514320987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása