Bébi hova hoztalak? Falra Fel! 5.0
2021. március 16. írta: laposhal

Bébi hova hoztalak? Falra Fel! 5.0

Bébi hova hoztalak? Az ország legnagyobb vászna van ebben a moziban kifeszítve és csak ránk vár. Itt csak a legmenőbb filmeket játsszák. Nézzük mit adnak kettőtől? Csilla-gok-Hábo-rúja.Tudományos, meg fantasztikus és kétrészes. Dupla perec adag azt most megmondom! Hát ebből nem sok derül ki, de nézz oda aranyom ott van egy szórólap. Ideadnád? Köszönöm.  

new_01.jpg

 

Oké… ezen az oldalon semmi plussz, fordítsd csak meg cicám még oda is van írva valami. Ez az! Azt mondja: "Kozmikus méretű polgárháború robban ki a világegyetemben."-Fasza! "Az államok szövetségének elnöke, a „császár”, a hadseregre támaszkodva totális önkényuralmat vezetett be.” – Biztos, hogy amerikai? „ A hadsereg vezetője, Valder …”– Szerintem ez Valter akar lenni de az meg duplavé. „…aki gyilkosság útján szerezte pozícióját. Legfőbb fegyverük egy bolygó méretű, mesterséges űrbázis, a Halálbolygó, amely égitesteket is képes elpusztítani. Az önkényuralom ellen lázadók ereje napról-napra nő…” – Mire jó az expander?

120.jpg

”Az egyik fiatal hercegnő, Leia Organa…” – De most tényleg, hogy mér’ kell az ilyen sci-fikben mindenkinek ilyen elcseszett hülye nevet adni? Organa! Egy másik műfajban teljesen oké… Na jó szerintem fognak még erről a csajról mást is elnevezni. Na, hol vagyunk? „…a szenátus császárellenes tagja, nagy szolgálatot tesz nekik. Ellopja a halálbolygó tervrajzát. Valder…” – Akkor ez tényleg Valder. Nem hiszem el. Bár az Organa után már nem csodálkozom. „…tehát Valder azonban elfogja.” – Na most jön az Organa, gondolom. „A dokumentációt azonban már sehol sem találják…” -Tényleg, korhatáros? Ja nem. Oké mert nálam nincs személyi. „…mivel azt Leia betáplálta egy robotba amit a közeli Tatoonie bolygóra küldött. A robot nem a megfelelő helyre, hanem egy fiatal telepes, Luke Skywalker…” -Szerencsés csávó, nincs hülye neve, jó fej apja lehetett.”…kezébe jut és csak hosszú viszontagságok után kerül el a lázadókhoz, akik a robotban lévő anyag segítségével megsemmisítik a Halálbolygót.”

120_1.jpg

 

Jó, tehát ha jól értem akkor egy eltévedt robot… robot! érted, mert ha én eltévednék a galaktikában vagy egy Tibi csoki… de egy robot… és az még mind semmi de ezek után ez a szerencsétlen gép egy műbolygó felrobbantásával fogja megmenteni az egész világegyetemet! Agyam eldobom, na jó szerintem B terv: menjünk a Palára!

3_space_odyssey.jpg

Vagy várjál! Várj csak, itt alul van még valami: „Fiatal rendezőjéről, George Lucas-ról – aki most többek között a Csillagok Háborúja folytatását készíti elő - azt beszélik, hogy az elmúlt év bombafilmje több mint 50 millió dollárt jövedelmezett neki, akkora vagyont, amit még egy-két nemzedékkel ezelőtt egy olajmágnás, vagy egy nagyiparos egy életen át hozott csak össze.”
ff5_fb_cover_02datum.jpg
Tehát ezért az infantilis hülyeségért az amcsik még fizetnek! Bőven! A hülyenevű-szereplős filmjükért az analfabéta robotjukkal akit Rockenbauer Pali bácsi elfelejtett elvinni a kék túrára. Ezeknek annyi. A napalm meg a Coca cola. Mondom egy ideje. Meg, hogy mindennap dollárboltban vásárolnak. Talán nem kellett volna fullba nyomniuk a kretént Vietnámban.

 

ff5_plakatok_utcai.jpg

És ezek itt mind erre a filmre várnak? Azt hittem Bánfi hajszesz vagy banán vagy valami... Na jó húzzunk, legalább lesz hely a Hullámban! A te kétrészesed jobban be fog jönni.
Várjál! Azt meg ne dobd ki légyszi, ezeket én mindig elteszem, egyszer még - ki tudja - lehet, hogy sokat fog érni.

A bejegyzés trackback címe:

https://plakatfiu.blog.hu/api/trackback/id/tr9116466248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása